2013-06-25 11:02:07• hírek • Szatmár.ro

Érdekes programok ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat júniusi műsorterve:


29-én, szombaton 19 órakor - Évadzáró gála - az Északi Színház nagyterme

A Grand Mall Cinema újdonságai:


A bűn éjszakája (The Purge) - A bűntől hemzsegő túlzsúfolt börtönökkel teli Amerikában a kormány bevezetett évente egy 12 órás periódust, amikor minden bűncselekményt – köztük a gyilkosság is – szabadon elkövethet bárki. A rendőrség nem hívható ez idő alatt és a kórházak sem nyújtanak segítséget a sérülteknek. Ez az az éjszaka, amikor a társadalom saját magát szabályozhatja, következmények nélkül. Ezen az erőszakkal fertőzött éjszakán tör be egy ember James Sandin (Ethan Hawke) házába, és ezzel olyan események láncolta indul be, melyek az egész család életét veszélybe sodorják. Vajon James és családja átvészelni az éjszakát anélkül, hogy maguk is szörnyeteggé válnak? (filmtrailer.hu)

A magányos lovas (The Lone Ranger) - Egy csapat Texas Ranger Butch Cavendish vezetésével üldözi a törvényen kívülieket, akik azonban csapdát állítanak neki, és lemészárolják az teljes csapatot. Az egyetlen túlélő, John Reid életét egy Tonto nevű indián menti meg, aki később a társává is válik a maszkot öltő rangernek, és közösen állnak bosszút a gyilkosokon.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete tisztelettel meghívja június 27-én, csütörtökön 15 órakor a Mihaela Pastor szatmári és Stefania Adela Pop máramarosszigeti művésznők képzőművészeti kiállításának megnyitójára a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába. A rendezvényen közreműködnek a Szatmári Művészeti Iskola diákjai.

Kiállítássorozat indul a Fonó-Házban!

Az Aranykapu Kulturális Egyesület június 26-án, szerda este 17 órától érdekesnek ígérkező kiállítással várja a szatmáriakat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A rendezvény keretében Kiss József gyékénytárgyai kerülnek bemutatásra, a résztvevők elleshetik a gyékénykötés mesterségbeli fogásait.


Filharmónia:

"A zene ékszerei" címmel kerül sor szimfonikus koncertre június 27-én, csütörtökön 18.30 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában. Ez alkalommal vezényel Franz Lamprecht karmester. Műsoron többek között Strauss, Lehar, Leoncavalo és Moricone darabjai.

Hit és Gyógyítás:


Július 28-án, pénteken ismét várja az érdeklődőket a "Hit és Gyógyítás" című népnevelő sorozat újabb része. Meghívott előadók Kovács Sándor , egri református lelkipásztor,Szatmári Egyházmegye esperese és dr. Bartha Dezső ortopéd és traumatológus főorvos. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Szilágyi Domokos napok idén is!


Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület (EMKE) és a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ idén Szilágyi Domokos költő születésének 75-ik évfordulója alkalmából szervez érdekesnek ígérkező rendezvénysorozatot június 28-29. között. A részletekért kattints ide!

A Züm Züm Játszóház a vakációban is várja a gyermekeket!


Buli


Június 29-én, szombat este újra óriási bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: